Vászondi Gumiszerviz Angyalföld Szegedi út 41

Felni javítás után szebb lesz, mint új korában

Vászondi Gumiszerviz favikon
írta: VÁSZONDI GUMISZERVIZ

Felni javítás szolgáltatásuk keretén belül a következőket vállaljuk: alufelni sérülés, horzsolás, deformálódás, perem hajlás és perem repedés javítása. Könnyen sérülhet az alufelni a mindennapi autózás során padkázás vagy kátyúba futás miatt akár. Kisebb alufelni sérülés esetén olcsóbb és gyorsabb javítani, mint újat venni.

Vászondi Gumiszerviz Angyalföld Szegedi út 41 felnijavítás

“Műhelyünk több mint hatvan éve működik. A szakembereinknek fontos, hogy jó munkát adjanak ki a kezükből. Így teljes biztonságban közlekedhetsz és egyáltalán nem kell attól tartanod, hogy rossz munkát végzünk.”

A kisebb sérüléseket is érdemes javítani, mert a sérült felni rezonanciája rossz hatással van a futóműre. A megváltozott úttartás miatt az autó kormányzása szokatlan lehet. Az alufelni perem sérülése miatt a keréknyomás lecsökkenhet.

A felnit javítani sok esetben lehet, még akkor is, amikor úgy tűnik, menthetetlen. A legjobb az, ha szakértő munkatársunk látja a sérült felnit, hogy véleményt formálhasson róla.

A lassú defektet simán okozhat kisebb felni sérülés vagy deformálódás. Ez lehet attól mondjuk, hogy parkolásnál vagy kis ívű kanyarnál padkázol kicsit. Ilyenkor a felni elválik kicsit a gumitól. A nem tökéletes illeszkedés miatt pedig lassan ereszteni kezd. Ha két-három naponta a benzinkúton fújsz bele, el lehet lenni vele egy ideig. De a felni javítás lesz a megoldás hosszú távon.

Miért jó a felni javítás neked?

  • Mert kevesebbet kell költened a futóműre. A kopott felnik rossz hatással vannak a futómű rezonanciájára.
  • Egyes esetekben a lassú defekt is elkerülhető vele.

Ne fázzanak a gyerekek

Nemcsak hogy gyorsak, közvetlenek és segítőkészek voltak, de még azt is megkérdezték, a gyerekeket meg tudom-e oldani, hogy ne fázzanak. Minden elismerésem a cégnek!

Juhos Klára

Profi munka tárolással

Mikor megkérdeztem telefonon mikor tudnék menni, jelezték, hogyha rögtön odamegyek, fogadnak. Így is lett, gyorsan végeztem. Profi munka, tárolást is vállalnak.

Szák-Kocsis Ákos

Rendes gumis a Gabesz

Rendes, korrekt gumis a Gabesz, legközelebb is hozzá megyek 🙂

Gálfi Attila

Nem jutna eszembe máshova vinni az autóinkat

Ma a  Szegedi út 41. alatti szervízben voltam, segítséget kértem és kaptam, ráadásul olyan készséggel tette, ami után eszembe nem jutna máshova vinni az autóinkat. Köszönet Neki ezúton is.

Bakányi Zoltán

Szezonban is simán fogadtak

Ajánlani tudom őket, simán A fogadtak, pedig szezon volt. Gyorsan és profin végezték a kerék cserét. A lista árak megtalálhatóak a neten, ami szintén dicséretes.

Kiss János

Hozzáértő csapat

Gyors, precíz és hozzáértő csapat, minden tekintetben ajánlom őket!

Cristian Sabau

Kreatív társaság

Rugalmas, kreatív társaság, korrekt árakkal.

Udvardy Béla

Fasza gyerekek

Fasza gyerekek jó helyen, jól és gyorsan dolgoznak! Köszi! (Kávé)

Pinczés Tibor

Impresszum

Kapcsolat, ÁSZF

Minden jog fenntartva ©
Vászondi Kft. 2020