Felni javítás

Felni javítás szolgáltatásunk: alufelni sérülés, horzsolás, deformálódás, perem hajlás és perem repedés javítása.

Miről lesz szó?

Felni javítás szolgáltatásunk keretén belül a következőket vállaljuk: alufelni horzsolás, sérülés, deformálódás, vagy perem hajlás és perem repedés javítása. Könnyen sérülhet az alufelni a mindennapi autózás során padkázás vagy kátyúba futás miatt akár. Kisebb alufelni sérülés esetén olcsóbb és gyorsabb javítani, mint újat venni.

 

Műhelyünk több mint hatvan éve működik. A szakembereinknek fontos, hogy jó munkát adjanak ki a kezükből. Így teljes biztonságban közlekedhetsz és egyáltalán nem kell attól tartanod, hogy rossz munkát végzünk.”

 

Felni javítás után szebb lesz, mint új korában

Sokan nem is gondolják, hogy egy padkázás során nemcsak a gumi oldalfala sérülhet, hanem a felni is horzsolódhat. Ezt a horzsolást tudjuk javítani, így nem kell újat venni. A javítás pedig sokkal olcsóbb. Az eredmény szép lesz, nem látszódik rajta utána már a sérülés. Így tehát nemcsak gumijavítás lehetséges, hanem a felni hibáinak javítása is. 

A felni javítás biztonsági és esztétikai céllal egyaránt készül. Gépjármű eladásnál pedig szinte törvényszerű, hogy az esetlegesen lehorzsolódott felniket felújításra behozzák hozzánk. Egy kis javítás, korrigálás és az eladásnál sokat jelenthet az összhatásban, ha a felnik szépek, épek és fényesek.

A kátyú okozta sérülések, padka miatti deformálódások helyreállítása, szakszerű javítása fontos. Hiszen a rázkódás az utazási élményt csökkentheti, azonban a sérülés akár a futómű károsodásához is vezethet. Sérült felnivel való közlekedés nem biztonságos, hiszen a kerék úttal való kapcsolata nem olyan tökéletes, mint ép felnivel.

 

Felni felújítás

A javítás és helyreállítás után érdemes esztétikai fejújítást is kérni. Így a praktikum mellett a esztétikum is jelen lesz. Az eredeti állapot helyreállításában ez igen fontos. A szerkezeti helyreállítás után visszanyeri a felni az erdeti formáját. Az esztétikai felújításnak köszönhetően pedig újra a régi fényében fog pompázni. Ilyen típusú esztétikai felújítás például a polírozás vagy görgőzés.

A kisebb, 10-15 mm mélységű repedések javíthatók. Kopásnál a hiányos rész hegesztéssel kerül kiegészítésre, a felesleges részeket esztergálással eltávolítják. Majd a felnit az eredeti méretre alakítják. 

Néhány sérülés azonban nem javítható. Ilyen például a keresztirányú, 15 mm-nél mélyebb repedés, vagy egy nagyobb darab felni hiánya.

Időpont kérés

Angyalföld, XIII. kerület Szegedi út 41 vagy 70
Megosztás itt: twitter
Oszd meg Twitteren
Megosztás itt: linkedin
Oszd meg Linkdinen
Megosztás itt: pinterest
Oszd meg Pinteresten
Megosztás itt: skype
Küldd el Skypeon
Megosztás itt: whatsapp
Küldd el WhatsAppon
Megosztás itt: email
Küldd el emailben

Sebességindex

Sebességindex táblázat (speed index, SI)  A gumiabroncs oldalfalán a méret után található betű. A maximálisan megengedett sebességet jelöli. A táblázat mutatja a betűkhöz tartozó sebességértékeket.

Tovább »
Vászondi Gumiszerviz Angyalföld Szegedi út 41 gumijavítás
Gumiszerviz
Vászondi Gumiszerviz

Gumijavítás

Gumijavítás általában akkor lehetséges, ha a defektet kisebb sérülés okozta (pl. tüske, szilánk, csavar, stb.). Ez lehet szegtapaszolás, ami nagyjából olyan, mint amikor egy gumimatracot egy kis javítómatricával megragasztunk.

Tovább »