Gumis hétvégén is nyitva a szezonban Budapesten, Rákosrendező vasút állomásnál, közel a Béke térhez. A szezonban nyitva vagyunk hétvégén is a megnövekedett igényeknek megfelelően. Hiszen ilyenkor rövid idő alatt van szüksége sok embernek a téli gumi cserére, amire nincs elég időnk hétköznapokon, munkaidőben.

Ezért nyitottunk a Szegedi úton 240 méterre még egy műhelyt, ahol egy hatalmas, ipari területen tudjuk fogadni kedves ügyfeleinket. Helyszín: 1142 Szegedi út 70. Amely a Palóc utcával van szemben. A GPS-be a Szegedi út 51-et üssétek, mert különben gyakran elkever valahova a síneken túlra.

Gumis hétvégén szezonban

Bármikor is jönnél, előtte mindenképpen telefonálj, mert csak szezonban vagyunk nyitva és csak időpontra érdemes hozzánk érkezni, hogy elkerüld a várakozást.

MÁRIS HÍVOM A MŰHELYT IDŐPONTÉRT: (061) 3200652

Továbbá szeretnénk figyelmedbe ajánlani a tárolást is, amit nagyon szeretnek az ügyfeleink, mert így nem kell hurcolni és kerülgetni a leszerelt gumiabroncsokat. A szakszerű tárolásnak köszönhetően növekszik a gumik élettartama, úgyhogy tényleg érdemes.