Gumiszerviz várakozás nélkül?

Gumiszerviz időpontfoglalással: és még szezonban sem kell várnod

Gumiszerviz és kígyózó sorok? Rá kell szánni másfél-két órát, hogy sorra kerülj? Akkor te még nem jártál nálunk! Amióta Gábor, a főnök átvette a cég vezetését az öreg Vászonditól, nem enged az időpontfoglalásból, mert azt mondja, hogy bármennyire is ró ez ránk plusz adminisztrációs terheket, az ügyfelek megérdemlik, hogy időpontfoglalással jöhessenek hozzánk.

“Rugalmas, kreatív társaság, korrekt árakkal!”

Udvardy Béla

Mivel újra itt a szezon, összeszedtem neked néhány okosságot, mire érdemes figyelni a gumi lecserélésekor, persze azon túl, hogy az időpontot lefoglalod nálunk.

  • Kérj mindenképpen tárolást. Ha nálunk vannak a gumijaid, vagy kerekeid, nem kell őket cipelned a hátsó ülésen és kerülgetned az erkélyen. Ez annyira kényelmes! A szakszerű tárolásnak köszönhetően pedig növekszik az élettartamuk, ergo pénzt spórolsz azzal, hogy később kell új gumiba fektetned.
  • Szeretjük ápolni a kapcsolatot a visszajáró ügyfeleinkkel. A legkitartóbbak még Vászondi úr nagyapjánál kezdek nálunk szerelni és azóta is visszajárnak. Egy klassz keretet ad az évnek, ha tavasszal és nyáron a Vászondinál megfordulsz.
  • Amikor a napi átlaghőmérséklet +7 fok alá esik tartósan, akkor van itt az ideje a téli gumi felrakásának (brit tudósok szerint). S vica versa: amikor a napi átlaghőmérséklet tartósan +7 fok fölé emelkedik, akkor jöhet a nyári gumi. De hosszabb utazás előtt ne várd meg a mágikus 7 fokot, inkább cseréld le előbb a gumikat.
  • Mi a különbség a téli és a nyári gumi között? A szemmel is jól látható különbség a mintázat. A téli guminak nagyobb tapadással kell bírnia, s a rengeteg lamellának köszönhetően jobban elvezetni a vizet. A gumi összetétele a téli igénybevételnek megfelelően változik, strapabíróbb a nyárinál.
Gumiszerviz Angyalföld várakozás nélkül

Tovább is van…

  • Mi a helyzet a négyévszakos gumikkal? Nyilván a gumisoknak nem jó üzlet a négyévszakos gumi, mert az ügyfél egyszer felszerelteti, és többet nem jön – hacsak nem kap defektet. De nem ezért ódzkodunk tőle. Hanem azért, mert ez is olyan, mint a sokfunkciós dolgok: mindenre jó, egy kicsit, de igazán semmire sem jó. A négyévszakos gumi csak azoknak ajánlott, akik heti szinten, kis utakra használják az autót, s akkor is óvatosan, körültekintően. Mert a napi használatban a négyévszakos gumi nyáron túl kopik, télen pedig nem áll meg olyan rövid úton, mint a téli.
    A gumisok mit néznek meg a felrakásra kerülő gumikon? Ha hozod, ha nálunk tárolod, akkor is leellenőrizzük a gumijaid állapotát, mielőtt felszereljük őket. Azért szereljük és javítjuk a gumijaidat, hogy biztonságban közlekedj. De még a leszerelt gumik állapotáról is tájékoztatunk, hogy felkészülhess következő szezonban egy nagyobb kiadásra, ha annyira kopottak, vagy régiek, hogy már nem feltehetők, vagy pedig megnyugodhass, hogy még odébb van a nagy beruházás.
  • Pató Pálok országa vagyunk. Miért halogatják a magyarok ezt is? Azt hiszik sokan, hogy jobban kopik a téli gumi, ha szikrázó napsütésben csapatják vele a hideg őszi hónapokban. Azt azonban nem veszik figyelembe, hogy bizony ezek a derűs őszi napok csikorogva indulnak, és amint lemegy a nap, meglehetősen gyorsan barátságtalan hideggé fajulnak. Az autóval legtöbben pedig munkába járnak, ami azt jelenti, hogy csak a kritikus hidegekben használják ilyenkor: a reggeli és a kora esti hidegekben, amikor már nagyon is elkelne a téli gumi. Szóval, ne késlekedjünk, cseréljünk!

Hívj minket időpont foglalás miatt:

>> (061) 320 0652 (Vászondi 1., Szegedi út 41.)
>> (0620) 297 1653 (Vászondi 2., Szegedi út 70.)