Gumiszerviz várakozás nélkül

Miről lesz szó?

Gumiszerviz időpontfoglalással: és még szezonban sem kell várnod

Gumiszerviz és kígyózó sorok? Rá kell szánni másfél-két órát, hogy sorra kerülj? Akkor te még nem jártál nálunk!

Hozzáértő csapat

Gyors, precíz és hozzáértő csapat, minden tekintetben ajánlom őket!

Cristian Sabau

Kreatív társaság

Rugalmas, kreatív társaság, korrekt árakkal.

Udvardy Béla

Fasza gyerekek

Fasza gyerekek jó helyen, jól és gyorsan dolgoznak! Köszi! (Kávé)

Pinczés Tibor

Nem jutna eszembe máshova vinni az autóinkat

Ma a  Szegedi út 41. alatti szervízben voltam, segítséget kértem és kaptam, ráadásul olyan készséggel tette, ami után eszembe nem jutna máshova vinni az autóinkat. Köszönet Neki ezúton is.

Bakányi Zoltán

Profi munka tárolással

Mikor megkérdeztem telefonon mikor tudnék menni, jelezték, hogyha rögtön odamegyek, fogadnak. Így is lett, gyorsan végeztem. Profi munka, tárolást is vállalnak.

Szák-Kocsis Ákos

Ne fázzanak a gyerekek

Nemcsak hogy gyorsak, közvetlenek és segítőkészek voltak, de még azt is megkérdezték, a gyerekeket meg tudom-e oldani, hogy ne fázzanak. Minden elismerésem a cégnek!

Juhos Klára

Rendes gumis a Gabesz

Rendes, korrekt gumis a Gabesz, legközelebb is hozzá megyek 🙂

Gálfi Attila

Szezonban is simán fogadtak

Ajánlani tudom őket, simán A fogadtak, pedig szezon volt. Gyorsan és profin végezték a kerék cserét. A lista árak megtalálhatóak a neten, ami szintén dicséretes.

Kiss János

Mivel újra itt a szezon, összeszedtem néhány okosságot, mire érdemes figyelni a gumi lecserélésekor, persze azon túl, hogy az időpontot lefoglalod nálunk.

  • Kérj mindenképpen tárolást. Ha nálunk vannak a gumijaid, vagy kerekeid, nem kell őket cipelned a hátsó ülésen és kerülgetned az erkélyen. Ez annyira kényelmes! A szakszerű tárolásnak köszönhetően pedig növekszik az élettartamuk, ergo pénzt spórolsz azzal, hogy később kell új gumiba fektetned.
  • Szeretjük ápolni a kapcsolatot a visszajáró ügyfeleinkkel. A legkitartóbbak még Vászondi úr nagyapjánál kezdek nálunk szerelni és azóta is visszajárnak. Egy klassz keretet ad az évnek, ha tavasszal és nyáron a Vászondinál megfordulsz.
  • Amikor a napi átlaghőmérséklet +7 fok alá esik tartósan, akkor van itt az ideje a téli gumi felrakásának (brit tudósok szerint). S vica versa: amikor a napi átlaghőmérséklet tartósan +7 fok fölé emelkedik, akkor jöhet a nyári gumi. De hosszabb utazás előtt ne várd meg a mágikus 7 fokot, inkább cseréld le előbb a gumikat.
  • Mi a különbség a téli és a nyári gumi között? A szemmel is jól látható különbség a mintázat. A téli guminak nagyobb tapadással kell bírnia, s a rengeteg lamellának köszönhetően jobban elvezetni a vizet. A gumi összetétele a téli igénybevételnek megfelelően változik, strapabíróbb a nyárinál.

Tovább is van...

  • Mi a helyzet a négyévszakos gumikkal? Nyilván a gumisoknak nem jó üzlet a négyévszakos gumi, mert az ügyfél egyszer felszerelteti, és többet nem jön - hacsak nem kap defektet. De nem ezért ódzkodunk tőle. Hanem azért, mert ez is olyan, mint a sokfunkciós dolgok: mindenre jó, egy kicsit, de igazán semmire sem jó. A négyévszakos gumi csak azoknak ajánlott, akik heti szinten, kis utakra használják az autót, s akkor is óvatosan, körültekintően. Mert a napi használatban a négyévszakos gumi nyáron túl kopik, télen pedig nem áll meg olyan rövid úton, mint a téli.
    A gumisok mit néznek meg a felrakásra kerülő gumikon? Ha hozod, ha nálunk tárolod, akkor is leellenőrizzük a gumijaid állapotát, mielőtt felszereljük őket. Azért szereljük és javítjuk a gumijaidat, hogy biztonságban közlekedj. De még a leszerelt gumik állapotáról is tájékoztatunk, hogy felkészülhess következő szezonban egy nagyobb kiadásra, ha annyira kopottak, vagy régiek, hogy már nem feltehetők, vagy pedig megnyugodhass, hogy még odébb van a nagy beruházás.
  • Pató Pálok országa vagyunk. Miért halogatják a magyarok ezt is? Azt hiszik sokan, hogy jobban kopik a téli gumi, ha szikrázó napsütésben csapatják vele a hideg őszi hónapokban. Azt azonban nem veszik figyelembe, hogy bizony ezek a derűs őszi napok csikorogva indulnak, és amint lemegy a nap, meglehetősen gyorsan barátságtalan hideggé fajulnak. Az autóval legtöbben pedig munkába járnak, ami azt jelenti, hogy csak a kritikus hidegekben használják ilyenkor: a reggeli és a kora esti hidegekben, amikor már nagyon is elkelne a téli gumi. Szóval, ne késlekedjünk, cseréljünk!
Vászondi Gumiszerviz 2. telefonszám Hívj most (0620) 297 1653

Kérj időpontot

Angyalföld, XIII. kerület Szegedi út 41 vagy 70
Megosztás itt: twitter
Oszd meg Twitteren
Megosztás itt: linkedin
Oszd meg Linkdinen
Megosztás itt: pinterest
Oszd meg Pinteresten
Megosztás itt: skype
Küldd el Skypeon
Megosztás itt: whatsapp
Küldd el WhatsAppon
Megosztás itt: email
Küldd el emailben
Vászondi Gumiszerviz Angyalföld Szegedi út 41 gumijavítás
Gumiszerviz
Vászondi Gumiszerviz

Gumijavítás

Gumijavítás általában akkor lehetséges, ha a defektet kisebb sérülés okozta (pl. tüske, szilánk, csavar, stb.). Ez lehet szegtapaszolás, ami nagyjából olyan, mint amikor egy gumimatracot egy kis javítómatricával megragasztunk.

Tovább »