Ha felvillan valamelyik kis ikonod, pánik helyett inkább gyere el autódiagnosztikára

Motor hibakód olvasás: az új autók tömve vannak mindenféle elektronikus rendszerrel és alkatrésszel, ami azelőtt nem volt a Trabiban. Ezeknek a profi rendszereknek a meghibásodási helyét jelzik a felvillanó kis ikonok, amit érdemes szakemberrel diagnosztizálni és nem otthon egy kínai kütyüvel.

Profi munka tárolással

Mikor megkérdeztem telefonon mikor tudnék menni, jelezték, hogyha rögtön odamegyek, fogadnak. Így is lett, gyorsan végeztem. Profi munka, tárolást is vállalnak.

Szák-Kocsis Ákos

Nem jutna eszembe máshova vinni az autóinkat

Ma a  Szegedi út 41. alatti szervízben voltam, segítséget kértem és kaptam, ráadásul olyan készséggel tette, ami után eszembe nem jutna máshova vinni az autóinkat. Köszönet Neki ezúton is.

Bakányi Zoltán

Ne fázzanak a gyerekek

Nemcsak hogy gyorsak, közvetlenek és segítőkészek voltak, de még azt is megkérdezték, a gyerekeket meg tudom-e oldani, hogy ne fázzanak. Minden elismerésem a cégnek!

Juhos Klára

Hozzáértő csapat

Gyors, precíz és hozzáértő csapat, minden tekintetben ajánlom őket!

Cristian Sabau

Rendes gumis a Gabesz

Rendes, korrekt gumis a Gabesz, legközelebb is hozzá megyek 🙂

Gálfi Attila

Fasza gyerekek

Fasza gyerekek jó helyen, jól és gyorsan dolgoznak! Köszi! (Kávé)

Pinczés Tibor

Kreatív társaság

Rugalmas, kreatív társaság, korrekt árakkal.

Udvardy Béla

Szezonban is simán fogadtak

Ajánlani tudom őket, simán A fogadtak, pedig szezon volt. Gyorsan és profin végezték a kerék cserét. A lista árak megtalálhatóak a neten, ami szintén dicséretes.

Kiss János

Meddig mehetsz el motor hibakód jelzéssel?

Motor hibakód jelek: csekkold le, mi világít a műszerfaladon

A felvillanó ikonodért azért lehetsz hálás, mert a műszeres diagnosztikával feltárjuk a hiba pontos okát és helyét, így nem kell sötétben tapogatóznunk a javítások során. Hanem egészen pontosan tudni fogjuk, hol és miben keressük a hibát. A megjavított részek után pedig kiütjük a hibakódodat, így az már nem fog idegesíteni vezetés közben.

Vászondi Gumiszerviz 2. telefonszám Hívj most (0620) 297 1653