Már kezd dübörögni a szezon, mégis belátható időn belül adunk időpontot, ha nyári gumi csere a téma

Még csak hétfő van, de izzanak a vonalak, hogy adjunk időpontot – a nyári gumi csere népszerű, s ha lehet, most rögtön, azonnal. Vagy tegnapra. Mi a fene.

Végre összeszedtük magunkat a Vászondi 1. (Szegedi út 41.) felújításával és a tárolt gumiabroncsok centrírozásával, akkor elkezd csörögni a telefon, s aztán meg sem áll. Belecsaptunk hát a nyári szezonba, pedig alig egy hónapja érkezett az utolsó téli gumi cserés, gumitárolásra is.

Profi munka tárolással

Mikor megkérdeztem telefonon mikor tudnék menni, jelezték, hogyha rögtön odamegyek, fogadnak. Így is lett, gyorsan végeztem. Profi munka, tárolást is vállalnak.

Szák-Kocsis Ákos

Hozzáértő csapat

Gyors, precíz és hozzáértő csapat, minden tekintetben ajánlom őket!

Cristian Sabau

Fasza gyerekek

Fasza gyerekek jó helyen, jól és gyorsan dolgoznak! Köszi! (Kávé)

Pinczés Tibor

Kreatív társaság

Rugalmas, kreatív társaság, korrekt árakkal.

Udvardy Béla

Szezonban is simán fogadtak

Ajánlani tudom őket, simán A fogadtak, pedig szezon volt. Gyorsan és profin végezték a kerék cserét. A lista árak megtalálhatóak a neten, ami szintén dicséretes.

Kiss János

Nem jutna eszembe máshova vinni az autóinkat

Ma a  Szegedi út 41. alatti szervízben voltam, segítséget kértem és kaptam, ráadásul olyan készséggel tette, ami után eszembe nem jutna máshova vinni az autóinkat. Köszönet Neki ezúton is.

Bakányi Zoltán

Ne fázzanak a gyerekek

Nemcsak hogy gyorsak, közvetlenek és segítőkészek voltak, de még azt is megkérdezték, a gyerekeket meg tudom-e oldani, hogy ne fázzanak. Minden elismerésem a cégnek!

Juhos Klára

Rendes gumis a Gabesz

Rendes, korrekt gumis a Gabesz, legközelebb is hozzá megyek 🙂

Gálfi Attila

A nyári gumi csere szezonban hazánkban nagyjából 1 millió új gumiabroncs talál gazdára, s a magyaroknak még mindig a legmeghatározóbb tényező a választásban az:

Használt gumikat egyre kevésbé keresnek nálunk, s nemcsak azért nem, mert nem foglalkozunk vele (csak nagyon ritkán, egy-egy igen jó minőségű, éppen csak használt, majdnem új garnitúrát veszünk be bizományba, azt is csak a futó méretekből), hanem azért is, mert egyre növekszik itthon az új abroncsok iránti kereslet, szerencsére. Szakértőként azt javaslom, hogy inkább egy szerényebb kategóriájú zsír új abroncsba fektess, mint egy használt, jobb márkásba.

Még egy hasznos tipp nyári gumicsere

A gumicsere amúgy remek lehetőség arra, hogy fény derüljön a következő hibákra akár:

Ezek bármelyike okozhat rendellenes kopásmintázatot, amelyre a műhelyünkben odafigyelünk, de érdemes ezen felül rá is kérdezned.

Vászondi Gumiszerviz 2. telefonszám Hívj most (0620) 297 1653
Vászondi Gumiszerviz 2. telefonszám Hívj most (0620) 297 1653