Nyári gumi csere most vagy soha! Adunk időpontot

Már kezd tele lenni a naptárunk, mégis mindenképpen adunk időpontot, mert a két műhely közül valamelyikbe biztosan beférsz majd

Még csak hétfő van, de izzanak a vonalak, hogy adjunk időpontot – a nyári gumicsere népszerű, s ha lehet, most rögtön, azonnal. Vagy tegnapra. Mi a fene.

Végre összeszedtük magunkat a Vászondi 1. (Szegedi út 41.) felújításával és a tárolt gumiabroncsok centrírozásával, akkor elkezd csörögni a telefon, s aztán meg sem áll. Belecsaptunk hát a nyári szezonba, pedig alig egy hónapja érkezett az utolsó téli gumi cserés, emlékszem, félszezon kedvezményt adtunk neki gumitárolásra.

“Nagyon segítőkészek, udvariasak, rugalmasan félszezonra adtak árengedményt a gumihotelben.”

Emoke Rathonyi

A nyári gumi szezonban hazánkban nagyjából 1 millió új gumiabroncs talál gazdára, s a magyaroknak még mindig a legmeghatározóbb tényező a választásban az:

  • ár
  • és a teszteredmények.
Nyári gumi csere már most
Az első ügyfelünk a héten már bejelentkezett nyári gumi csere időpontra

Használt gumikat egyre kevésbé keresnek nálunk, s nemcsak azért nem, mert nem foglalkozunk vele (csak nagyon ritkán, egy-egy igen jó minőségű, éppen csak használt, majdnem új garnitúrát veszünk be bizományba, azt is csak a futó méretekből), hanem azért is, mert egyre növekszik itthon az új abroncsok iránti kereslet, szerencsére. Szakértőként azt javaslom, hogy inkább egy szerényebb kategóriájú zsír új abroncsba fektess, mint egy használt, jobb márkásba.

Még egy hasznos tipp: a gumicsere amúgy remek lehetőség arra, hogy fény derüljön a következő hibákra akár:

  • rosszul beállított futómű (futóművet állítunk a Vászondi 2-ben, a Szegedi u. 70. alatt, úgyhogy ez pipa)
  • helytelen guminyomás
  • vagy akár hibás lengéscsillapító.

Ezek bármelyike okozhat rendellenes kopásmintázatot, amelyre a műhelyünkben odafigyelünk, de érdemes ezen felül rá is kérdezned.

Hívj időpont miatt, és gumicserénél ne felejts el rákérdezni, nem kopik-e rendellenesen az autógumid:

>> (061) 320 0652 (Vászondi 1., Szegedi út 41.)
>> (0620) 297 1653 (Vászondi 2., Szegedi út 70.)