Egy ötletes német Opel reklám a pesti kátyú segítségével csinál kedvet

Nem tudom, sírjak-e vagy nevessek, amikor a budapesti kátyú kérdés kapcsán megnézem az Opel új német reklámfilmjét, amiben a zötykölődés ellenében csinálnak kedvet az autó rugózásához. Meglehetősen szórakoztató végignézni ezt az ötletes reklámfilmet, habár kicsit azért elszomorító, hogy erről lettünk nevezetesek. A kátyús útjainkról.

Jól sikerült német reklámfilm a magyar kátyúkról

A videóban többen próbálnak nyugodtan utazni, olvasni vagy szelfizni Budapest utcáin, ám sikertelenül. Mert a macskakövek, kátyúk és fekvőrendőrök ezt megakadályozzák. Megzavart álmodozás, félbehagyott mondatok, bemozdult szelfik – ez a fővárosunkban való autózás velejárója. Nem úgy az új Opellel, aminek rugózásának köszönhetően ugyanaz a sima és menő utazási élmény vár ránk, mint a kátyúk nélkül.

Rendes gumis a Gabesz

Rendes, korrekt gumis a Gabesz, legközelebb is hozzá megyek 🙂

Gálfi Attila

Profi munka tárolással

Mikor megkérdeztem telefonon mikor tudnék menni, jelezték, hogyha rögtön odamegyek, fogadnak. Így is lett, gyorsan végeztem. Profi munka, tárolást is vállalnak.

Szák-Kocsis Ákos

Fasza gyerekek

Fasza gyerekek jó helyen, jól és gyorsan dolgoznak! Köszi! (Kávé)

Pinczés Tibor

Szezonban is simán fogadtak

Ajánlani tudom őket, simán A fogadtak, pedig szezon volt. Gyorsan és profin végezték a kerék cserét. A lista árak megtalálhatóak a neten, ami szintén dicséretes.

Kiss János

Kreatív társaság

Rugalmas, kreatív társaság, korrekt árakkal.

Udvardy Béla

Ne fázzanak a gyerekek

Nemcsak hogy gyorsak, közvetlenek és segítőkészek voltak, de még azt is megkérdezték, a gyerekeket meg tudom-e oldani, hogy ne fázzanak. Minden elismerésem a cégnek!

Juhos Klára

Nem jutna eszembe máshova vinni az autóinkat

Ma a  Szegedi út 41. alatti szervízben voltam, segítséget kértem és kaptam, ráadásul olyan készséggel tette, ami után eszembe nem jutna máshova vinni az autóinkat. Köszönet Neki ezúton is.

Bakányi Zoltán

Hozzáértő csapat

Gyors, precíz és hozzáértő csapat, minden tekintetben ajánlom őket!

Cristian Sabau

Alapvetően derűs ember vagyok és szeretem a viccet, ráadásul a reklámfilm tényleg jól sikerült. A néhány perces mulatás garantált. Ugyanakkor valahol elszomorít az, hogy fővárosunkról mintázzák a vacak minőségű, gyéren javított utakat. Szezonban is, de szezonon kívül aztán tényleg napi szinten megfordulnak nálunk csúnyábbnál-csúnyább kátyúkár miatti defektek, felnisérülések.

Megkerestem a három legkeményebb defektet, amikkel a gumiszervizünkhöz fordultak az ügyfeleink. Ezekkel komolyan begurultak hozzánk és így állították le az autót. Tehát ezeket a képeket mind a műhelyünk előtt készítettem úgy, hogy az autók lábon érkeztek, nem trélerrel. Döbbenetes. Nem, ezek a sérülések már nem javíthatók. Egyik sem.

Vászondi Gumiszerviz 2. telefonszám Hívj most (0620) 297 1653