Az ózon tisztítás jó ötlet, ha vegyszermentes fertőtlenítést keresel a kocsid légterébe vagy a klímához. Az ózon nem mérgező, nem károsítja a környezetet és a tisztaság illatát hagyja maga után. Még akkor is jól jön, ha szagtalanításra kell. Műhelyünkben ezt a szolgáltatást is igénybe veheted. 

Tavaszi nagytakarításkor ózon tisztítás

Ha már használod egy ideje a kocsidat, és a klímát benne, akkor érdemes elgondolkodni rajta, hogy megérett egy jó kis tisztításra. Jöhet téli vagy nyári szezon. Ki tudja, hogy a télen nem használt klímába mi költözött bele? Vagy, hogy milyen élősködők húzódtak be a kocsiba a hideg ellen? Esetleg a nyáron sokat használt klíma mivel telítődött? Az ózonozás kinyír minden vírust, bacit, atkát, élősködőt, gombát. Bármit, ami büdöset, allergiát vagy megbetegedést okoz.

Használt autó vásárlás után is ózon tisztítás

Sokaknak beválik az ózon tisztítás használt autó vétel után. Cigizett az előző tulaj? Sebaj, az ózonos tisztítás kiveszi a makacs cigiszagot is a kárpitból. Az erős autóillatosítót is eltünteti. Helyette pedig semleges tisztaságillat marad.
Az ózonnak van egy jellegzetes szaga, ezt te is érezni fogod a kezelés után. Nem hasonlítható semmilyen vegyszerhez és a kezelés után nem sokkal elillan majd. Így semleges szag marad utána, nincs többé büdös.

Ne fázzanak a gyerekek

Nemcsak hogy gyorsak, közvetlenek és segítőkészek voltak, de még azt is megkérdezték, a gyerekeket meg tudom-e oldani, hogy ne fázzanak. Minden elismerésem a cégnek!

Juhos Klára

Kreatív társaság

Rugalmas, kreatív társaság, korrekt árakkal.

Udvardy Béla

Hozzáértő csapat

Gyors, precíz és hozzáértő csapat, minden tekintetben ajánlom őket!

Cristian Sabau

Nem jutna eszembe máshova vinni az autóinkat

Ma a  Szegedi út 41. alatti szervízben voltam, segítséget kértem és kaptam, ráadásul olyan készséggel tette, ami után eszembe nem jutna máshova vinni az autóinkat. Köszönet Neki ezúton is.

Bakányi Zoltán

Profi munka tárolással

Mikor megkérdeztem telefonon mikor tudnék menni, jelezték, hogyha rögtön odamegyek, fogadnak. Így is lett, gyorsan végeztem. Profi munka, tárolást is vállalnak.

Szák-Kocsis Ákos

Fasza gyerekek

Fasza gyerekek jó helyen, jól és gyorsan dolgoznak! Köszi! (Kávé)

Pinczés Tibor

Rendes gumis a Gabesz

Rendes, korrekt gumis a Gabesz, legközelebb is hozzá megyek 🙂

Gálfi Attila

Szezonban is simán fogadtak

Ajánlani tudom őket, simán A fogadtak, pedig szezon volt. Gyorsan és profin végezték a kerék cserét. A lista árak megtalálhatóak a neten, ami szintén dicséretes.

Kiss János

Elérhetetlen helyeken is

Mindig lesznek olyan helyek, amiket sehogy sem érsz el porszívóval. De még spricnivel és ronggyal se. Ezzel szemben az ózon mindenhova beáramlik és a legkisebb, legeldugottabb helyeken is tisztít és fertőtlenít. Olyan lesz, mint új korában. Milyen isteni az új autó illat, nem?

Nézzünk néhány gyakori kérdést. Sokszor az ember úgy érti meg legjobban egy szolgáltatás működését, ha ügyfél kérdésekre adott válaszokat talál. Lássuk ezeket. Talán néhánynál választ találsz a saját kérdésedre is.

Ózon tisztítás GYIK

Kiszedi az ázott kutyaszagot is?

Sziasztok! Két bernáthegyim van és a Yarisom eléggé átvette az ázott kutya szagot. Szeretném megkérdezni, hogy az ózonozás azt kiveszi-e? Kutyás Heni

Természetesen. Mindenféle kellemetlen állatszagot, cigiszagot, kifolyt étel-ital szagot semlegesít.

A tisztítás alatt benn ülhetek az autóban?

Benn maradhatok az autóban ózonozás közben, mint kocsimosás során? Brigi

Semmiképpen sem! Mivel oxigénhiányos állapotba kerülnél. A kezelés során az autóba tesszük a gépet. Az ablakok felhúzva, a ventilátor/klíma bekapcsolva. És távol állunk a hadművelettől.

A kezelés után az élősködők immunitást alakítanak ki?

Lehetséges, hogy az ózon tisztítás során megerősödnek az élősködők? Ami nem pusztít el az megerősít – ugye. Anett

Mivel minden élőlény elpusztul a kocsiban, semmi esélyük immunitást kialakítani. Más, vegyszeres kezelés esetén néhányuk csak legyengül és ott tényleg van esély arra, hogy megerősödve visszatérjenek.

Bontani kell hozzá az autót?

Kedves Dóra! A nagy kérdés az, hogy kell-e az ózonos kezeléshez bontani az autót. Felmerült bennem, hogy biztosan szét kell szedni, vagy legalábbis a nagyobb részeket leszedni. Nem? Tóth Edina

Dehogy kell bontani! A gépet az utastérbe tesszük, becsukjuk az ajtókat és hadd szóljon.

Ott kell hagyni a kocsimat?

Sziasztok! Mennyire hosszú ideig tart az ózonos tisztítás? Ott kell hozzá hagynom a kocsimat? Niki

Ha úgy kényelmesebb, itt hagyhatod a műhelyünk udvarán, elfér. És elugorhatsz fodrászhoz, vagy bankba Béke téren. De amúgy nem hosszú mutatvány az egész. 15-20 perc, tehát a helyszínen megvárható.

Ki kell pakolnom az autómat ehhez?

Tisztelt Vászondisok! Az ózonozással kapcsolatban szeretném megtudni a következőt. Elég sok minden van a feleségem autójában. Szóval készüljek fel előre a kipakolással, vagy maradhat minden a “helyén”?:) Köszönet, üdv. Kocsis Laci

Igen, célszerű kipakolni az autót, mielőtt jössz. Mivel az ózon minden szerves, élő anyagot elpusztít. A nemes fémeket elszínezi.