Ózon tisztítás: a legmenőbb fertőtlenítés

Ózon tisztítás, ózongenerátor, ózonos klímatisztítás, ózonos fertőtlenítés

Az ózon tisztítás jó ötlet, ha vegyszermentes fertőtlenítést keresel a kocsid légterébe vagy a klímához. Az ózon nem mérgező, nem károsítja a környezetet és a tisztaság illatát hagyja maga után. Még akkor is jól jön, ha szagtalanításra kell.

Tavaszi nagytakarításkor

Közeleg a nyári gumi szezon. Ki tudja, hogy a nem használt klímába mi költözött bele télen? Vagy, hogy milyen élősködők húzódtak be a kocsiba a hideg ellen? Az ózonozás kinyír minden vírust, bacit, atkát, élősködőt, gombát. Bármit, ami büdöset, allergiát vagy megbetegedést okoz.
Ózon tisztítás Angyalföld: a legkiválóbb vegyszermentes autó fertőtlenítés
Ózon tisztítás Angyalföld: a legkiválóbb vegyszermentes autó fertőtlenítés

Használt autó vásárlás után

Sokaknak beválik az ózon tisztítás használt autó vétel után. Cigizett az előző tulaj? Sebaj, az ózonos tisztítás kiveszi a makacs cigiszagot is a kárpitból. Az erős autóillatosítót is eltünteti. Helyette pedig semleges tisztaságillat marad.

“Kutyakozmetikus vagyok, az “ügyfeleim” miatt a kocsimban nagyon kellemetlen szag uralkodott. Az ózonos kezelés teljesen megszüntette, köszönöm.”

Soós Judit

Elérhetetlen helyeken is

Mindig lesznek olyan helyek, amiket sehogy sem érsz el porszívóval. De még spricnivel és ronggyal se. Ezzel szemben az ózon mindenhova beáramlik és a legkisebb, legeldugottabb helyeken is tisztít és fertőtlenít. Olyan lesz, mint új korában. Milyen isteni az új autó illat, nem?
Vászondi Gumiszerviz 2. telefonszám Hívj most (0620) 297 1653

Nézzünk néhány gyakori kérdést. Sokszor az ember úgy érti meg legjobban egy szolgáltatás működését, ha ügyfél kérdésekre adott válaszokat talál. Lássuk ezeket.

Ózon tisztítás GYIK

Kiszedi az ázott kutyaszagot is?

Sziasztok! Két bernáthegyim van és a Yarisom eléggé átvette az ázott kutya szagot. Szeretném megkérdezni, hogy az ózonozás azt kiveszi-e? Kutyás Heni

Természetesen. Mindenféle kellemetlen állatszagot, cigiszagot, kifolyt étel-ital szagot semlegesít.

A tisztítás alatt benn ülhetek az autóban?

Benn maradhatok az autóban ózonozás közben, mint kocsimosás során? Brigi

Semmiképpen sem! Mivel oxigénhiányos állapotba kerülnél. A kezelés során az autóba tesszük a gépet. Az ablakok felhúzva, a ventilátor/klíma bekapcsolva. És távol állunk a hadművelettől.

A kezelés után az élősködők immunitást alakítanak ki?

Lehetséges, hogy az ózon tisztítás során megerősödnek az élősködők? Ami nem pusztít el az megerősít – ugye. Anett

Mivel minden élőlény elpusztul a kocsiban, semmi esélyük immunitást kialakítani. Más, vegyszeres kezelés esetén néhányuk csak legyengül és ott tényleg van esély arra, hogy megerősödve visszatérjenek.

Bontani kell hozzá az autót?

Kedves Dóra! A nagy kérdés az, hogy kell-e az ózonos kezeléshez bontani az autót. Felmerült bennem, hogy biztosan szét kell szedni, vagy legalábbis a nagyobb részeket leszedni. Nem? Tóth Edina

Dehogy kell bontani! A gépet az utastérbe tesszük, becsukjuk az ajtókat és hadd szóljon.

Ott kell hagyni a kocsimat?

Sziasztok! Mennyire hosszú ideig tart az ózonos tisztítás? Ott kell hozzá hagynom a kocsimat? Niki

Ha úgy kényelmesebb, itt hagyhatod a műhelyünk udvarán, elfér. És elugorhatsz fodrászhoz, vagy bankba Béke téren. De amúgy nem hosszú mutatvány az egész. 15-20 perc, tehát a helyszínen megvárható.

Ki kell pakolnom az autómat ehhez?

Tisztelt Vászondisok! Az ózonozással kapcsolatban szeretném megtudni a következőt. Elég sok minden van a feleségem autójában. Szóval készüljek fel előre a kipakolással, vagy maradhat minden a “helyén”?:) Köszönet, üdv. Kocsis Laci

Igen, célszerű kipakolni az autót, mielőtt jössz. Mivel az ózon minden szerves, élő anyagot elpusztít. A nemes fémeket elszínezi.