Ózon tisztítás: az autó legkirályabb fertőtlenítése

Az ózon tisztítás jó ötlet, ha vegyszermentes fertőtlenítést keresel a kocsid légterébe vagy a klímához. Az ózon nem mérgező, nem károsítja a környezetet és a tisztaság illatát hagyja maga után. Még akkor is jól jön, ha szagtalanításra kell.

Autóvásárlás után

Sokaknak beválik az ózon tisztítás használt autó vétel után. Cigizett az előző tulaj? Sebaj, az ózonos tisztítás kiveszi a makacs cigiszagot is a kárpitból. Az erős autóillatosítót is eltünteti. Helyette pedig semleges tisztaságillat marad.

Tavaszi nagytakarításkor

Ki tudja, hogy a nem használt klímába mi költözött bele télen? Vagy, hogy milyen élősködők húzódtak be a kocsiba a hideg ellen? Az ózonozás kinyír minden vírust, bacit, atkát, élősködőt, gombát. Bármit, ami büdöset, allergiát vagy megbetegedést okoz.

Elérhetetlen helyeken is

Mindig lesznek olyan helyek, amiket sehogy sem érsz el porszívóval. De még spricnivel és ronggyal se. Az ózon mindenhova beáramlik és a legkisebb, legeldugottabb helyeken is tisztít és fertőtlenít. Olyan lesz, mint új korában. Milyen isteni az új autó illat, nem?

Kutyakozmetikus vagyok, az “ügyfeleim” miatt a kocsimban nagyon kellemetlen szag uralkodott. Az ózonos kezelés teljesen megszüntette, köszönöm.

Soós Judit

Ózon tisztítás Angyalföld: a legkiválóbb vegyszermentes autó fertőtlenítés

Ózon tisztítás GYIK

Igen, célszerű kipakolni az autót, mielőtt jössz. Mivel az ózon minden szerves, élő anyagot elpusztít. A nemes fémeket elszínezi. 

Ha úgy kényelmesebb, itt hagyhatod a műhelyünk udvarán, elfér. És elugorhatsz fodrászhoz, vagy bankba Béke téren. De amúgy nem hosszú mutatvány az egész. 15-20 perc, tehát a helyszínen megvárható.

Dehogy kell bontani! A gépet az utastérbe tesszük, becsukjuk az ajtókat és hadd szóljon.

Mivel minden élőlény elpusztul a kocsiban, semmi esélyük immunitást kialakítani. Más, vegyszeres kezelés esetén néhányuk csak legyengül és ott tényleg van esély arra, hogy megerősödve visszatérjenek.

Semmiképpen sem! Mivel oxigénhiányos állapotba kerülnél. A kezelés során az autóba tesszük a gépet. Az ablakok felhúzva, a ventilátor/klíma bekapcsolva. És távol állunk a hadművelettől.

Természetesen. Mindenféle kellemetlen állatszagot, cigiszagot, kifolyt étel-ital szagot semlegesít.