Ha vil√°g√≠t a TPMS hibajelzŇĎ a mŇĪszerfalon, ir√°ny a gumiszerviz

A TPMS programoz√°s kalibr√°l√°st Pressure Monitoring System, TPMS) az EU-s tag√°llamokban 2014. november 1. ut√°n forgalomba hozott  szem√©lyaut√≥k miatt tett√ľk el√©rhetŇĎv√©. A TPMS abroncsnyom√°s-ellenŇĎrzŇĎ rendszer programoz√°sa ugyanis elŇĎseg√≠ti a gy√°rt√≥ √°ltal megadott nyom√°s√©rt√©kek ellenŇĎrz√©s√©t √©s megtart√°s√°t. Ha a mŇĪszerfaladon felvillan√≥ guminyom√°s jelz√©s csak ikon √©s nem sz√°m, akkor nincs TPMS rendszered. Ha viszont a mŇĪszerfaladon sz√°mmal jelzi a rendszer a guminyom√°st, akkor az bizony TPMS-re enged k√∂vetkeztetni. √ćgy k√∂nnyŇĪ meg√°llap√≠tani, ha nem vagy benne biztos.

Ne f√°zzanak a gyerekek

Nemcsak hogy gyorsak, k√∂zvetlenek √©s seg√≠tŇĎk√©szek voltak, de m√©g azt is megk√©rdezt√©k, a gyerekeket meg tudom-e oldani, hogy ne f√°zzanak. Minden elismer√©sem a c√©gnek!

Juhos Kl√°ra

Profi munka t√°rol√°ssal

Mikor megk√©rdeztem telefonon mikor tudn√©k menni, jelezt√©k, hogyha r√∂gt√∂n odamegyek, fogadnak. √ćgy is lett, gyorsan v√©geztem. Profi munka, t√°rol√°st is v√°llalnak.

Sz√°k-Kocsis √Ākos

Szezonban is sim√°n fogadtak

Aj√°nlani tudom ŇĎket, sim√°n A fogadtak, pedig szezon volt. Gyorsan √©s profin v√©gezt√©k a ker√©k cser√©t. A lista √°rak megtal√°lhat√≥ak a neten, ami szint√©n dics√©retes.

Kiss J√°nos

Nem jutna eszembe máshova vinni az autóinkat

Ma a¬†¬†Szegedi √ļt 41. alatti szerv√≠zben¬†voltam, seg√≠ts√©get k√©rtem √©s kaptam, r√°ad√°sul olyan k√©szs√©ggel tette, ami ut√°n eszembe nem jutna m√°shova vinni az aut√≥inkat. K√∂sz√∂net Neki ez√ļton is.

Bak√°nyi Zolt√°n

Kreatív társaság

Rugalmas, kreatív társaság, korrekt árakkal.

Udvardy Béla

Rendes gumis a Gabesz

Rendes, korrekt gumis a Gabesz, legk√∂zelebb is hozz√° megyek ūüôā

G√°lfi Attila

Fasza gyerekek

Fasza gyerekek jó helyen, jól és gyorsan dolgoznak! Köszi! (Kávé)

Pinczés Tibor

Hozz√°√©rtŇĎ csapat

Gyors, prec√≠z √©s hozz√°√©rtŇĎ csapat, minden tekintetben aj√°nlom ŇĎket!

Cristian Sabau

TPMS programoz√°s mellett micsoda elŇĎny√∂k v√°rnak n√°lunk

Vászondi Gumiszerviz 2. telefonszám Hívj most (0620) 297 1653