Gumicsere árak

Gumicsere árak

A gumicsere árak kialakításakor figyelemmel voltunk a gépjárművek tömegére és a tárolt abroncsok nagyságára. Nem mindegy, hogy milyen autót kell megemelnünk és mekkora kerékkel dolgozunk. A lentebbi listából kiderül, mely autókat milyen kategóriában számolunk. A kategóriáink a szerelés függvényében alakultak, néha még akkor is kisteher, SUV, 4×4 vagy kishaszon kategóriában számoljuk a szervizdíjakat, ha esetleg a forgalmiba más van írva. Nem a nyerészkedés miatt van így, hanem az autók megemelése szempontjából, a szereléssel eltöltött idő és nehézségei fok miatt. Olvass tovább, és kiderül minden.

Vászondi Gumiszerviz, gumicsere árak

A felárakat illetően: nem a vak rosszindulat vezérelt bennünket az árak kialakításánál, hanem az, hogy a nagyobb abroncsokat nehezebb szerelni (col felár). A nyomásérzékelővel ellátottaknál fokozott figyelem szükséges a kollégáink részéről (TPMS felár). A defekttűrő abroncsok szerelése piszok durva. S a nem nálunk vásárolt abroncsokat illetően is kerül felszámításra felár.

Gumicsere árak, SUV kategóriák

Vászondi Gumiszerviz 2. telefonszám Hívj most (0620) 297 1653

Az autókon kívül más gumiabroncsokat is szerelünk. Roller, elektromos kerékpár, robogó vagy nagymotor, valamint bobcat, traktor, munkagép és kamion kerekek szerelésével, defektjavításával is foglalkozunk. Ezeknek az árai láthatók az alábbi táblázatban.

Egyéb gumiszerviz árak

Profi munka tárolással

Mikor megkérdeztem telefonon mikor tudnék menni, jelezték, hogyha rögtön odamegyek, fogadnak. Így is lett, gyorsan végeztem. Profi munka, tárolást is vállalnak.

Szák-Kocsis Ákos

Szezonban is simán fogadtak

Ajánlani tudom őket, simán A fogadtak, pedig szezon volt. Gyorsan és profin végezték a kerék cserét. A lista árak megtalálhatóak a neten, ami szintén dicséretes.

Kiss János

Rendes gumis a Gabesz

Rendes, korrekt gumis a Gabesz, legközelebb is hozzá megyek 🙂

Gálfi Attila

Hozzáértő csapat

Gyors, precíz és hozzáértő csapat, minden tekintetben ajánlom őket!

Cristian Sabau

Kreatív társaság

Rugalmas, kreatív társaság, korrekt árakkal.

Udvardy Béla

Fasza gyerekek

Fasza gyerekek jó helyen, jól és gyorsan dolgoznak! Köszi! (Kávé)

Pinczés Tibor

Ne fázzanak a gyerekek

Nemcsak hogy gyorsak, közvetlenek és segítőkészek voltak, de még azt is megkérdezték, a gyerekeket meg tudom-e oldani, hogy ne fázzanak. Minden elismerésem a cégnek!

Juhos Klára

Nem jutna eszembe máshova vinni az autóinkat

Ma a  Szegedi út 41. alatti szervízben voltam, segítséget kértem és kaptam, ráadásul olyan készséggel tette, ami után eszembe nem jutna máshova vinni az autóinkat. Köszönet Neki ezúton is.

Bakányi Zoltán

A többi szolgáltatásunkhoz tartozó árakat pedig itt, lejjebb találod. Kérlek, légy megértő a csillaggal kapcsolatban, hiszen ez nem olyan egyszerű terület, mint a gumiszerviz. A legtöbbször tényleg a helyszínen derül fény a valós árakra, ezért itt csak tájékoztató jelleggel tüntetjük fel őket. A helyszínen viszont már konkrét árakat és szerelési időt tudunk mondani a szerelést megelőzően. Ekkor még el tudod dönteni, hogy kéred-e szolgáltatás, vagy sem.

Autószerviz árak