Gumicsere árak

Gumicsere árak

A gumicsere árak kialakításakor a főnök úr, Gábor, és helyettese, öccse, Józsi figyelemmel voltak a gépjárművek tömegére és a tárolt abroncsok nagyságára. Böngésszétek a lentebbi listát, amiből kiderülhet, hogy még akkor is kisteher, SUV, 4×4 vagy kishaszon kategóriában számoljuk a szervizdíjakat, ha esetleg a forgalmiba más van írva. Nem a nyerészkedés miatt van így, hanem az autók megemelése szempontjából, a szereléssel eltöltött idő és nehézségei fok miatt.

Gumicsere árak XIII. kerület Vászondi Kft.

A felárakat illetően: nem a vak rosszindulat vezérelte Gábort és Józsit az árak kialakításánál, hanem az, hogy a nagyobb abroncsokat nehezebb szerelni (col felár), a nyomásérzékelővel ellátottaknál fokozott figyelem szükséges a kollégáink részéről (TPMS felár), a defekttűrő abroncsok szerelése piszok durva és a nem nálunk vásárolt abroncsokról a főnök úr úgy nyilatkozott, hogy csirkét sem viszel az étterembe, hogy megfőzzék neked.

A többi szolgáltatásunkhoz tartozó árakat pedig itt találod. Kérlek, légy megértő a csillagosakkal kapcsolatban, hiszen ez nem olyan egyszerű terület, mint a gumiszerviz. A legtöbbször tényleg a helyszínen derül fény a valós árakra, ezért itt csak tájékoztató jelleggel tüntetjük fel őket. A helyszínen viszont már teljesen konkrét árakat és szerelési időt tudunk mondani.

“Futómű állításra és kerék centírozásra vittem hozzájuk a 20 éves Saab-omat. Az átvizsgálás során kiderült, hogy bizony elfáradt egy-két alkatrész. Még ott összeírták a beszerzendőket, kikeresték a megfelelő alkatrészeket és elkészítették az árajánlatot. Lengőkart, lengéscsillapítókat, toronycsapágyat, porvédőt és az ezekhez tartozó apróságokat kellett cserélni. A megbeszélt időpontban reggel leadtam az autót és másnap délután már vihettem is úgy, hogy közben kiderült, hogy még egy alkatrész cserére szorul.”

Bodnár Attila

Hívd a műhelyt:

>> (061) 320 0652 (Vászondi 1., Szegedi út 41.)
>> (0620) 297 1653 (Vászondi 2., Szegedi út 70.)