V√°szondi Gumiszerviz Angyalf√∂ld Szegedi √ļt 41

Gumicsere √°rak

V√°szondi Gumiszerviz favikon
√≠rta: V√ĀSZONDI GUMISZERVIZ

A gumicsere √°rak kialak√≠t√°sakor figyelemmel voltunk a g√©pj√°rmŇĪvek t√∂meg√©re √©s a t√°rolt abroncsok nagys√°g√°ra. Nem mindegy, hogy milyen aut√≥t kell megemeln√ľnk √©s mekkora ker√©kkel dolgozunk. A lentebbi list√°b√≥l kider√ľl, mely aut√≥kat milyen kateg√≥ri√°ban sz√°molunk. A kateg√≥ri√°ink a szerel√©s f√ľggv√©ny√©ben alakultak, n√©ha m√©g akkor is kisteher, SUV, 4×4 vagy kishaszon kateg√≥ri√°ban sz√°moljuk a szervizd√≠jakat, ha esetleg a forgalmiba m√°s van √≠rva. Az √°rak kialak√≠t√°s√°ban a szempont az aut√≥k megemel√©se, a szerel√©ssel elt√∂lt√∂tt idŇĎ √©s neh√©zs√©gi fok.

A fel√°rakat illetŇĎen: az √°rak kialak√≠t√°s√°n√°l a k√∂vetkezŇĎket vett√ľk figyelembe. A nagyobb abroncsokat nehezebb szerelni (col fel√°r). A nyom√°s√©rz√©kelŇĎvel ell√°tottakn√°l fokozott figyelem sz√ľks√©ges a koll√©g√°ink r√©sz√©rŇĎl (TPMS fel√°r). A defekttŇĪrŇĎ abroncsok szerel√©se piszok durva. S a nem n√°lunk v√°s√°rolt abroncsokat illetŇĎen is ker√ľl felsz√°m√≠t√°sra fel√°r.

Nemcsak autók gumiszerelése

Az aut√≥kon k√≠v√ľl m√°s gumiabroncsokat is szerel√ľnk. Roller, elektromos ker√©kp√°r, robog√≥ vagy nagymotor, valamint bobcat, traktor, munkag√©p √©s kamion kerekek szerel√©s√©vel, defektjav√≠t√°s√°val is foglalkozunk. Ezeknek az √°rai l√°that√≥k az al√°bbi t√°bl√°zatban.

A t√∂bbi szolg√°ltat√°sunkhoz tartoz√≥ √°rakat pedig itt, lejjebb tal√°lod. Itt az √°rk√©pz√©s nem olyan egy√©rtelmŇĪ, mint a gumiszervizn√©l. A legt√∂bbsz√∂r t√©nyleg a helysz√≠nen der√ľl f√©ny a val√≥s √°rakra, ez√©rt itt csak t√°j√©koztat√≥ jelleggel t√ľntetj√ľk fel ŇĎket. A helysz√≠nen viszont m√°r konkr√©t √°rakat √©s szerel√©si idŇĎt tudunk mondani a szerel√©st megelŇĎzŇĎen. Ekkor m√©g el tudod d√∂nteni, hogy k√©red-e szolg√°ltat√°s, vagy sem.

Fasza gyerekek

Fasza gyerekek jó helyen, jól és gyorsan dolgoznak! Köszi! (Kávé)

Pinczés Tibor

Ne f√°zzanak a gyerekek

Nemcsak hogy gyorsak, k√∂zvetlenek √©s seg√≠tŇĎk√©szek voltak, de m√©g azt is megk√©rdezt√©k, a gyerekeket meg tudom-e oldani, hogy ne f√°zzanak. Minden elismer√©sem a c√©gnek!

Juhos Kl√°ra

Szezonban is sim√°n fogadtak

Aj√°nlani tudom ŇĎket, sim√°n A fogadtak, pedig szezon volt. Gyorsan √©s profin v√©gezt√©k a ker√©k cser√©t. A lista √°rak megtal√°lhat√≥ak a neten, ami szint√©n dics√©retes.

Kiss J√°nos

Kreatív társaság

Rugalmas, kreatív társaság, korrekt árakkal.

Udvardy Béla

Nem jutna eszembe máshova vinni az autóinkat

Ma a¬†¬†Szegedi √ļt 41. alatti szerv√≠zben¬†voltam, seg√≠ts√©get k√©rtem √©s kaptam, r√°ad√°sul olyan k√©szs√©ggel tette, ami ut√°n eszembe nem jutna m√°shova vinni az aut√≥inkat. K√∂sz√∂net Neki ez√ļton is.

Bak√°nyi Zolt√°n

Hozz√°√©rtŇĎ csapat

Gyors, prec√≠z √©s hozz√°√©rtŇĎ csapat, minden tekintetben aj√°nlom ŇĎket!

Cristian Sabau

Profi munka t√°rol√°ssal

Mikor megk√©rdeztem telefonon mikor tudn√©k menni, jelezt√©k, hogyha r√∂gt√∂n odamegyek, fogadnak. √ćgy is lett, gyorsan v√©geztem. Profi munka, t√°rol√°st is v√°llalnak.

Sz√°k-Kocsis √Ākos

Rendes gumis a Gabesz

Rendes, korrekt gumis a Gabesz, legk√∂zelebb is hozz√° megyek ūüôā

G√°lfi Attila