Gumiszerelés Angyalföldön

Gumiszerelés szezon? Nos, igen, közeleg a tél megállíthatatlanul és újra itt a szezon. Egyre többet esik az eső, csúszósabbak az utak. Egyre csökken a hőmérséklet. A nyári gumik ilyenkor már nem tapadnak olyan jól. Megnő a fékútjuk és egyáltalán nem biztonságosak. Úgyhogy, érdemes kicsit felkészülni a szezonra. Mert időpont foglalással nincs várakozás. Jó ötlet már most lefoglalni a téli gumi csere idejét.

Műhelyünk több mint hatvan éve működik. A szakembereinknek fontos, hogy jó munkát adjanak ki a kezükből. Így teljes biztonságban közlekedhetsz és egyáltalán nem kell attól tartanod, hogy rossz munkát végzünk.”

Ügyfeleink örömmel élnek a lehetőséggel, hogy nálunk tárolják a gumijaikat. Még olyanok is, akik közel laknak, mivel így sokkal kényelmesebb, hogy akkor áll rendelkezésre az abroncs, amikor csak szükség van rá.

Gumiszerelés és gumicsere a XIII. kerületben

Így aztán nem kell hurcolkodni, cipekedni vele. Egy idősebb ügyfelünk például amiatt mondta le a gumicsere időpontját, mert a segítsége, aki felhozta volna a pincéből a gumikat, mégsem ért rá. Miután eljutott hozzánk következő héten, kért is azonmód egy gumihotel szolgáltatást.

Amikor a napi átlaghőmérséklet tartósan +7 fok alá süllyed, akkor már erősen javallott lecserélni a nyári gumit. Mert a téliek sokkal jobban kopnak a meleg aszfalton, hamarabb elhasználódnak és vehetsz belőlük újat. Ráadásul sokkal jobb a tapadásuk nedves és csúszós felületen.

A leszerelt és koszos gumikat pedig nehogy a hátsó ülésen hurcold. Csak azért, hogy majd a következő szezonig kerülgesd őket az erkélyeden. Inkább kérj tárolást a gumicsere mellé.

Miért jó neked, ha nálunk szereltetsz?

  • Először is, a szomszéd mindig kiül az erkélyére kávézni, meg kikapcsolódni. Lehet, hogy ő gumihotelben tárolja a gumijait? Te meg legfeljebb a gumikra tudnál ráülni, ha ki akarnál menni az erkélyedre. Felejtsd el hát a kínlódást és hagyd nálunk a leszerelt gumijaidat.
  • Másodszor pedig számolj le a sorban állással is. Ha neked is tele a hócipőd a gumiszerviz előtti végtelen sorban állással, mi sem egyszerűbb. Foglalj időpontot valamelyik műhelyünkbe. Így aztán várakozás nélkül sorra kerülhetsz.

Kapcsolódó cikkeink

Kérdésed van?

Igyekeztünk érthetően megfogalmazni a szakmai dolgokat, de ha bármit nem értesz, az nem a te hibád. Ha nem voltunk teljesen egyértelműek és valami még nem világos, készséggel válaszolunk rá.