Gumiszerelés Angyalföldön? Izzítjuk az emelőket

Gumiszerelés, gumitárolás Angyalföldön Vászondi Gumiszerviznél

Gumiszerelés szezon máris? A káosz kellős közepén? Igen, koronavírus vesztegzár, karantén ide, vagy oda, újra itt a szezon. Bár téli gumival nem olyan veszélyes nyáron, mint nyárival télen. Azért a pénztárcádnak mégse tesz jót, ha sokat koptatod a télieket a meleg aszfalton.

Gumiszerelés, gumicsere a XIII. kerületben? Igen, kezdődik a szezon

Ügyfeleink örömmel élnek a lehetőséggel, hogy nálunk tárolják a gumijaikat. Még olyanok is, akik közel laknak, mivel így sokkal kényelmesebb, hogy akkor áll rendelkezésre az abroncs, amikor csak szükség van rá. Így aztán nem kell hurcolkodni, cipekedni vele. Egy idősebb ügyfelünk például amiatt mondta le a gumicsere időpontját, mert a segítsége, aki felhozta volna a pincéből a gumikat, mégsem ért rá. Miután eljutott hozzánk következő héten, kért egy gumihotel szolgáltatást.

"Nagyon segítőkészek, udvariasak, rugalmasan félszezonra adtak árengedményt a gumihotelben."
Ráthonyi Emőke
Gumiszerelés, gumitárolás Angyalföldön Vászondi Gumiszerviznél

Nincs többé eszetlen pénzszórás

Képzeld el, hogy kiver a víz, amikor hozod a szokásos gumicserére az autód, a gumisod pedig már megint előáll azzal, hogy új gumit kell venned, mert a régiek elkoptak. Micsoda? Hát két éve vetted őket. Igen, kitartott volna tovább is, ha gumihotelben, szakszerűen tárolod őket és nem otthon az erkélyen.

Gumiszerelés, gumitárolás Angyalföldön Vászondi Gumiszerviznél

Az erkélyed nem gumitárolásra való

A szomszéd mindig kiül az erkélyére kávézni, meg kikapcsolódni. Hm, lehet, hogy ő gumihotelben tárolja a gumijait? Te meg legfeljebb a gumikra tudnál ráülni, ha ki akarnál menni az erkélyedre. Felejtsd el a kínlódást és hagy nálunk a leszerelt gumijaidat.

Gumiszerelés, gumitárolás Angyalföldön Vászondi Gumiszerviznél

Piszok gyors

Számolj le a sorban állással. Ha neked is tele a hócipőd a gumiszerviz előtti végtelen sorban állással, mi sem egyszerűbb. Foglalj időpontot valamelyik műhelyünkbe. Így várakozás nélkül sorra kerülhetsz.

(0620) 297 1653

Ezen a számon tudsz időpontot foglalni a 2-es műhelyünkbe

Vászondi Gumiszerviz 2.

1135 Budapest, Szegedi út 70. 

Rákosrendezői vasútállomás utcája
Vászondi Gumiszerviz 2.

(061) 320 0652

Ezen a számon tudsz időpontot foglalni az 1-es műhelyünkbe​

Vászondi Gumiszerviz 1.

1135 Budapest, Szegedi út 41. 

Reitter Ferenc útról 200 méter a macskakövön
Vászondi Gumiszerviz 1.