Vászondi Gumiszerviz Angyalföld Szegedi út 41

Gumiszerelés és gumicsere a XIII. kerületben

Vászondi Gumiszerviz favikon
írta: VÁSZONDI GUMISZERVIZ

Gumiszerelés szezon? Nos, igen, közeleg a tél megállíthatatlanul és újra itt a szezon. A nyári gumik ilyenkor már nem tapadnak olyan jól. Megnő a fékútjuk és egyáltalán nem biztonságosak. Úgyhogy, érdemes kicsit felkészülni a szezonra. Mert időpont foglalással nincs várakozás. Jó ötlet már most lefoglalni a téli gumi csere idejét.

Vászondi Gumiszerviz Angyalföld Szegedi út 41 gumiszerelés

“Műhelyünk több mint hatvan éve működik. A szakembereinknek fontos, hogy jó munkát adjanak ki a kezükből. Így teljes biztonságban közlekedhetsz és egyáltalán nem kell attól tartanod, hogy rossz munkát végzünk.”

Ügyfeleink örömmel élnek a lehetőséggel, hogy nálunk tárolják a gumijaikat. Még olyanok is, akik közel laknak, mivel így sokkal kényelmesebb, hogy akkor áll rendelkezésre az abroncs, amikor csak szükség van rá.

Így aztán nem kell hurcolkodni, cipekedni vele. Egy idősebb ügyfelünk például amiatt mondta le a gumicsere időpontját, mert a segítsége, aki felhozta volna a pincéből a gumikat, mégsem ért rá. Miután eljutott hozzánk következő héten, kért is azonmód egy gumihotel szolgáltatást.

Amikor a napi átlaghőmérséklet tartósan +7 fok alá süllyed, akkor már erősen javallott lecserélni a nyári gumit. Mert a téliek sokkal jobban kopnak a meleg aszfalton, hamarabb elhasználódnak és vehetsz belőlük újat. Ráadásul sokkal jobb a tapadásuk nedves és csúszós felületen.

A leszerelt és koszos gumikat pedig nehogy a hátsó ülésen hurcold. Csak azért, hogy majd a következő szezonig kerülgesd őket az erkélyeden. Inkább kérj tárolást a gumicsere mellé.

Miért jó neked, ha nálunk szereltetsz?

  • Először is, a szomszéd mindig kiül az erkélyére kávézni, meg kikapcsolódni. Lehet, hogy ő gumihotelben tárolja a gumijait? Te meg legfeljebb a gumikra tudnál ráülni, ha ki akarnál menni az erkélyedre. Felejtsd el hát a kínlódást és hagyd nálunk a leszerelt gumijaidat.
  • Másodszor pedig számolj le a sorban állással is. Ha neked is tele a hócipőd a gumiszerviz előtti végtelen sorban állással, mi sem egyszerűbb. Foglalj időpontot valamelyik műhelyünkbe. Így aztán várakozás nélkül sorra kerülhetsz.

Kreatív társaság

Rugalmas, kreatív társaság, korrekt árakkal.

Udvardy Béla

Nem jutna eszembe máshova vinni az autóinkat

Ma a  Szegedi út 41. alatti szervízben voltam, segítséget kértem és kaptam, ráadásul olyan készséggel tette, ami után eszembe nem jutna máshova vinni az autóinkat. Köszönet Neki ezúton is.

Bakányi Zoltán

Fasza gyerekek

Fasza gyerekek jó helyen, jól és gyorsan dolgoznak! Köszi! (Kávé)

Pinczés Tibor

Hozzáértő csapat

Gyors, precíz és hozzáértő csapat, minden tekintetben ajánlom őket!

Cristian Sabau

Ne fázzanak a gyerekek

Nemcsak hogy gyorsak, közvetlenek és segítőkészek voltak, de még azt is megkérdezték, a gyerekeket meg tudom-e oldani, hogy ne fázzanak. Minden elismerésem a cégnek!

Juhos Klára

Szezonban is simán fogadtak

Ajánlani tudom őket, simán A fogadtak, pedig szezon volt. Gyorsan és profin végezték a kerék cserét. A lista árak megtalálhatóak a neten, ami szintén dicséretes.

Kiss János

Rendes gumis a Gabesz

Rendes, korrekt gumis a Gabesz, legközelebb is hozzá megyek 🙂

Gálfi Attila

Profi munka tárolással

Mikor megkérdeztem telefonon mikor tudnék menni, jelezték, hogyha rögtön odamegyek, fogadnak. Így is lett, gyorsan végeztem. Profi munka, tárolást is vállalnak.

Szák-Kocsis Ákos

Impresszum

Kapcsolat, ÁSZF

Minden jog fenntartva ©
Vászondi Kft. 2020