Gumiszerelés Angyalföldön

Gumiszerelés szezon? Igen, újra itt a szezon, bár jó sokat mentünk a nyári gumikkal, hosszú és meleg volt a nyár, de bizony becsöngettek.

Miről lesz szó?

Gumiszerelés szezon? Nos, igen, közeleg a tél megállíthatatlanul és újra itt a szezon. A nyári gumik ilyenkor már nem tapadnak olyan jól. Megnő a fékútjuk és egyáltalán nem biztonságosak. Úgyhogy, érdemes kicsit felkészülni a szezonra. Mert időpont foglalással nincs várakozás. Jó ötlet már most lefoglalni a téli gumi csere idejét.

 

Műhelyünk több mint hatvan éve működik. A szakembereinknek fontos, hogy jó munkát adjanak ki a kezükből. Így teljes biztonságban közlekedhetsz és egyáltalán nem kell attól tartanod, hogy rossz munkát végzünk.”

 

Ügyfeleink örömmel élnek a lehetőséggel, hogy nálunk tárolják a gumijaikat. Még olyanok is, akik közel laknak, mivel így sokkal kényelmesebb, hogy akkor áll rendelkezésre az abroncs, amikor csak szükség van rá.

 

Gumiszerelés és gumicsere a XIII. kerületben

Így aztán nem kell hurcolkodni, cipekedni vele. Egy idősebb ügyfelünk például amiatt mondta le a gumicsere időpontját, mert a segítsége, aki felhozta volna a pincéből a gumikat, mégsem ért rá. Miután eljutott hozzánk következő héten, kért is azonmód egy gumihotel szolgáltatást.

Amikor a napi átlaghőmérséklet tartósan +7 fok alá süllyed, akkor már erősen javallott lecserélni a nyári gumit. Mert a téliek sokkal jobban kopnak a meleg aszfalton, hamarabb elhasználódnak és vehetsz belőlük újat. Ráadásul sokkal jobb a tapadásuk nedves és csúszós felületen.

A leszerelt és koszos gumikat pedig nehogy a hátsó ülésen hurcold. Csak azért, hogy majd a következő szezonig kerülgesd őket az erkélyeden. Inkább kérj tárolást a gumicsere mellé.

 

Miért jó neked, ha nálunk szereltetsz?

  • Először is, a szomszéd mindig kiül az erkélyére kávézni, meg kikapcsolódni. Lehet, hogy ő gumihotelben tárolja a gumijait? Te meg legfeljebb a gumikra tudnál ráülni, ha ki akarnál menni az erkélyedre. Felejtsd el hát a kínlódást és hagyd nálunk a leszerelt gumijaidat.
  • Másodszor pedig számolj le a sorban állással is. Ha neked is tele a hócipőd a gumiszerviz előtti végtelen sorban állással, mi sem egyszerűbb. Foglalj időpontot valamelyik műhelyünkbe. Így aztán várakozás nélkül sorra kerülhetsz.

Időpont kérés

Angyalföld, XIII. kerület Szegedi út 41 vagy 70
Megosztás itt: twitter
Oszd meg Twitteren
Megosztás itt: linkedin
Oszd meg Linkdinen
Megosztás itt: pinterest
Oszd meg Pinteresten
Megosztás itt: skype
Küldd el Skypeon
Megosztás itt: whatsapp
Küldd el WhatsAppon
Megosztás itt: email
Küldd el emailben

Sebességindex

Sebességindex táblázat (speed index, SI)  A gumiabroncs oldalfalán a méret után található betű. A maximálisan megengedett sebességet jelöli. A táblázat mutatja a betűkhöz tartozó sebességértékeket.

Tovább »
Vászondi Gumiszerviz Angyalföld Szegedi út 41 gumijavítás
Gumiszerviz
Vászondi Gumiszerviz

Gumijavítás

Gumijavítás általában akkor lehetséges, ha a defektet kisebb sérülés okozta (pl. tüske, szilánk, csavar, stb.). Ez lehet szegtapaszolás, ami nagyjából olyan, mint amikor egy gumimatracot egy kis javítómatricával megragasztunk.

Tovább »