Gumitárolás, gumihotel

Gumitárolás? El tudod képzelni, hogy gumicsere után elegánsan nálunk hagyod a leszerelt gumijaidat következő szezonig? Nem kell többé betuszakolnod őket a hátsó ülésre, amivel jól összekoszolod az autódat, sőt, az erkélyen sem kell tovább kerülgetned őket, hiszen mi vigyázunk rá gumihotelünkben.

Miről lesz szó?

Gumitárolás lehetőségünkkel rengeteg ügyfelünk örömmel. Azok is nálunk tárolják a gumijaikat, akik közel laknak, mert így sokkal kényelmesebb, hogy akkor áll rendelkezésre az abroncs, amikor csak szükség van rá. Nem kell hurcolkodni, cipekedni vele. Ráadásul sok közel lakó ügyfelünk lakásban él, így nincs helye tárolni a leszerelt abroncsokat.

Akik pedig messzebb laknak, vagy a munkahelyük esik közel a műhelyünkhöz, még szívesebben élnek a gumitárolás lehetőségével.

Egy idősebb ügyfelünk például azért mondta le a gumicsere időpontját, mert a segítsége, aki felhozta volna a pincéből a gumikat, mégsem ért rá. Miután eljutott hozzánk következő héten, kért egy gumihotel szolgáltatást.

 

A szakszerű gumitárolás növeli a gumik élettartamát

Sokan nem is gondolnák, hogy a szakszerűen tárolt abroncsok élettartama megnövekszik. Hiszen a gumi állapotának jót tesz, ha nincs kitéve erős időjárási változásoknak, hőmérséklet ingadozásnak. (Ha a kertünkben tároljuk, akkor nyáron a hőség, télen pedig a fagy árt meg nekik. S nem utolsósorban a nagy hőmérséklet ingadozás is.)

A túlzott mértékű nedvesség sem tesz jót neki hosszú távon. Erkélyen tárolt gumik esetén is könnyedén előfordulhat, hogy hosszú esőzés éri az abroncsokat, vagy egy havazás utáni tisztítást, pakolást elmulasztva esetleg hosszú időn át hóval van betakarva. Természetesen az abroncsok bírják az esőt és a havat normál körülmények között. Hiszen a normál felhasználásuk során is érintkeznek vele. De nem állandóan, ezt ne felejtsük.

 

“Műhelyünk több mint hatvan éve működik. A szakembereinknek fontos, hogy jó munkát adjanak ki a kezükből. Így teljes biztonságban közlekedhetsz és egyáltalán nem kell attól tartanod, hogy rossz munkát végzünk.”

 

Miért jó neked, ha nálunk tároltatsz?

  • Először is rendkívül kényelmes, hogy nem kell többé hurcolnod a hátsó ülésen a leszerelt, koszos gumikat. Nincs több cipekedés sem.
  • Másodszor pedig több hely marad a garázsodban, hiszen a leszerelt abroncsok nem foglalják többé a helyet feleslegesen. 
  • Végül pedig nem utolsó érv az sem, hogy a szakszerű tárolásnak köszönhetően a gumijaid élettartama növekszik. Így ritkábban kell új gumit venned.

Időpont kérés

Angyalföld, XIII. kerület Szegedi út 41 vagy 70
Megosztás itt: twitter
Oszd meg Twitteren
Megosztás itt: linkedin
Oszd meg Linkdinen
Megosztás itt: pinterest
Oszd meg Pinteresten
Megosztás itt: skype
Küldd el Skypeon
Megosztás itt: whatsapp
Küldd el WhatsAppon
Megosztás itt: email
Küldd el emailben

Sebességindex

Sebességindex táblázat (speed index, SI)  A gumiabroncs oldalfalán a méret után található betű. A maximálisan megengedett sebességet jelöli. A táblázat mutatja a betűkhöz tartozó sebességértékeket.

Tovább »
Vászondi Gumiszerviz Angyalföld Szegedi út 41 gumijavítás
Gumiszerviz
Vászondi Gumiszerviz

Gumijavítás

Gumijavítás általában akkor lehetséges, ha a defektet kisebb sérülés okozta (pl. tüske, szilánk, csavar, stb.). Ez lehet szegtapaszolás, ami nagyjából olyan, mint amikor egy gumimatracot egy kis javítómatricával megragasztunk.

Tovább »