Vászondi Gumiszerviz Angyalföld Szegedi út 41

A szakszerű gumitárolás növeli a gumik élettartamát

Vászondi Gumiszerviz favikon
írta: VÁSZONDI GUMISZERVIZ

Gumitárolás? El tudod képzelni, hogy gumicsere után elegánsan nálunk hagyod a leszerelt gumijaidat következő szezonig? Nem kell többé betuszakolnod őket a hátsó ülésre, amivel jól összekoszolod az autódat, sőt, az erkélyen sem kell tovább kerülgetned őket, hiszen mi vigyázunk rá gumihotelünkben.

Vászondi Gumiszerviz Angyalföld Szegedi út 41 gumihotel

“Műhelyünk több mint hatvan éve működik. A szakembereinknek fontos, hogy jó munkát adjanak ki a kezükből. Így teljes biztonságban közlekedhetsz és egyáltalán nem kell attól tartanod, hogy rossz munkát végzünk.”

Rengeteg ügyfelünk örömmel él a lehetőséggel, hogy nálunk tárolja a gumijait, még olyanok is, akik közel laknak, mert így sokkal kényelmesebb, hogy akkor áll rendelkezésre az abroncs, amikor csak szükség van rá. Nem kell hurcolkodni, cipekedni vele. Egy idősebb ügyfelünk például azért mondta le a gumicsere időpontját, mert a segítsége, aki felhozta volna a pincéből a gumikat, mégsem ért rá. Miután eljutott hozzánk következő héten, kért egy gumihotel szolgáltatást.

Miért jó neked, ha nálunk tároltatsz?

  • Először is rendkívül kényelmes, hogy nem kell többé hurcolnod a hátsó ülésen a leszerelt, koszos gumikat. Nincs több cipekedés sem.
  • Másodszor pedig több hely marad a garázsodban, hiszen a leszerelt abroncsok nem foglalják többé a helyet feleslegesen. 
  • Végül pedig nem utolsó érv az sem, hogy a szakszerű tárolásnak köszönhetően a gumijaid élettartama növekszik. Így ritkábban kell új gumit venned.

Szezonban is simán fogadtak

Ajánlani tudom őket, simán A fogadtak, pedig szezon volt. Gyorsan és profin végezték a kerék cserét. A lista árak megtalálhatóak a neten, ami szintén dicséretes.

Kiss János

Hozzáértő csapat

Gyors, precíz és hozzáértő csapat, minden tekintetben ajánlom őket!

Cristian Sabau

Rendes gumis a Gabesz

Rendes, korrekt gumis a Gabesz, legközelebb is hozzá megyek 🙂

Gálfi Attila

Kreatív társaság

Rugalmas, kreatív társaság, korrekt árakkal.

Udvardy Béla

Ne fázzanak a gyerekek

Nemcsak hogy gyorsak, közvetlenek és segítőkészek voltak, de még azt is megkérdezték, a gyerekeket meg tudom-e oldani, hogy ne fázzanak. Minden elismerésem a cégnek!

Juhos Klára

Profi munka tárolással

Mikor megkérdeztem telefonon mikor tudnék menni, jelezték, hogyha rögtön odamegyek, fogadnak. Így is lett, gyorsan végeztem. Profi munka, tárolást is vállalnak.

Szák-Kocsis Ákos

Fasza gyerekek

Fasza gyerekek jó helyen, jól és gyorsan dolgoznak! Köszi! (Kávé)

Pinczés Tibor

Nem jutna eszembe máshova vinni az autóinkat

Ma a  Szegedi út 41. alatti szervízben voltam, segítséget kértem és kaptam, ráadásul olyan készséggel tette, ami után eszembe nem jutna máshova vinni az autóinkat. Köszönet Neki ezúton is.

Bakányi Zoltán

Impresszum

Kapcsolat, ÁSZF

Minden jog fenntartva ©
Vászondi Kft. 2020