Használt gumiabroncs leadás – díjjal

Használt gumi átvétel a műhelyünkben – díjjal

Ahelyett a környezetkárosító magatartás helyett, hogy az útszélén eldobáld a selejt abroncsokat, létezik nálunk a használt gumiabroncs leadás. Ennek díja van.

A használt gumiabroncs leadás neked kerül pénzbe. Itt tudod lecsekkolni, mennyibe. Ezt még az elején érdemes tisztáznunk, mielőtt azt gondolnád, hogy lomtalanításkor kiülsz majd egy hiányzó kerekű gurulós székre és a lábad elé szórt selejt gumikból fogsz némi költőpénzhez jutni. Ennek nem az az oka, hogy még ezen is nyerészkedni akar a szemtelen gumis. Hanem az a roppant egyszerű magyarázat, hogy tőlünk is pénzért viszik el. Mivel veszélyes hulladéknak minősül, ezért csak tanúsítvánnyal rendelkező cég szállíthatja el a műhelyünkből. Aki igazolni tudja, hogy nem a már előbb említett lomtalanítás idején szórja el a selejt autógumikat, hanem újrafelhasználó üzemben helyezi el őket.

“Very helpful crew.”

Bárány Péter

Tudjuk, hogy fájdalmas kiadni a pénzt egy olyan dologért, amit már amúgy sem tudsz használni. De nézd a dolog jó oldalát:

  • boldogak lesznek a fák, a mezők, az út szélék, mert nem feketéllenek rajtuk hulladék gumiabroncsok,
  • boldogabbak lesznek a gyerekeid és az unokáid, mert zöldellő fákat, mezőket és út széléket láthatnak majd,
  • s végső soron persze te is boldogabb leszel, hiszen tök menő és környezettudatos dolgot művelsz.
Használt gumiabroncs leadás a Vászondi Gumiszervizben: remek alternatíva az út széle helyett

A felelősséged pedig nem csekély. Hiszen hazánkban évente 40.000 tonna hulladékgumi képződik. Negyvenezer tonna, igen. Bődületesen nagy mennyiség. Amiknek az út széle helyett a játszótér földjén van a helye. Átlényegülve, granulátumként.

Érdeklődj a hulladék gumiabroncs leadás felől:

>> (061) 320 0652 (Vászondi 1., Szegedi út 41.)
>> (0620) 297 1653 (Vászondi 2., Szegedi út 70.)