Használt gumiabroncs leadás műhelyünkben – pénzbe kerül

Ahelyett a környezetkárosító magatartás helyett, hogy az útszélén eldobáld a selejt abroncsokat, létezik nálunk a használt gumiabroncs leadás. Ennek díja van.

A használt gumiabroncs leadás neked kerül pénzbe. Itt tudod lecsekkolni, mennyibe. Ezt még az elején érdemes tisztáznunk, mielőtt azt gondolnád, hogy lomtalanításkor kiülsz majd egy hiányzó kerekű gurulós székre és a lábad elé szórt selejt gumikból fogsz némi költőpénzhez jutni. Ennek nem az az oka, hogy még ezen is nyerészkedni akar a szemtelen gumis. Hanem az a roppant egyszerű magyarázat, hogy tőlünk is pénzért viszik el. Mivel veszélyes hulladéknak minősül, ezért csak tanúsítvánnyal rendelkező cég szállíthatja el a műhelyünkből. Aki igazolni tudja, hogy nem a már előbb említett lomtalanítás idején szórja el a selejt autógumikat, hanem újrafelhasználó üzemben helyezi el őket.

Hozzáértő csapat

Gyors, precíz és hozzáértő csapat, minden tekintetben ajánlom őket!

Cristian Sabau

Fasza gyerekek

Fasza gyerekek jó helyen, jól és gyorsan dolgoznak! Köszi! (Kávé)

Pinczés Tibor

Ne fázzanak a gyerekek

Nemcsak hogy gyorsak, közvetlenek és segítőkészek voltak, de még azt is megkérdezték, a gyerekeket meg tudom-e oldani, hogy ne fázzanak. Minden elismerésem a cégnek!

Juhos Klára

Kreatív társaság

Rugalmas, kreatív társaság, korrekt árakkal.

Udvardy Béla

Rendes gumis a Gabesz

Rendes, korrekt gumis a Gabesz, legközelebb is hozzá megyek 🙂

Gálfi Attila

Szezonban is simán fogadtak

Ajánlani tudom őket, simán A fogadtak, pedig szezon volt. Gyorsan és profin végezték a kerék cserét. A lista árak megtalálhatóak a neten, ami szintén dicséretes.

Kiss János

Profi munka tárolással

Mikor megkérdeztem telefonon mikor tudnék menni, jelezték, hogyha rögtön odamegyek, fogadnak. Így is lett, gyorsan végeztem. Profi munka, tárolást is vállalnak.

Szák-Kocsis Ákos

Nem jutna eszembe máshova vinni az autóinkat

Ma a  Szegedi út 41. alatti szervízben voltam, segítséget kértem és kaptam, ráadásul olyan készséggel tette, ami után eszembe nem jutna máshova vinni az autóinkat. Köszönet Neki ezúton is.

Bakányi Zoltán

Tudjuk, hogy fájdalmas kiadni a pénzt egy olyan dologért, amit már amúgy sem tudsz használni. De nézd a dolog jó oldalát:

A felelősséged pedig nem csekély. Hiszen hazánkban évente 40.000 tonna hulladékgumi képződik. Negyvenezer tonna, igen. Bődületesen nagy mennyiség. Amiknek az út széle helyett a játszótér földjén van a helye. Átlényegülve, granulátumként.

Vászondi Gumiszerviz 2. telefonszám Hívj most (0620) 297 1653