Gumiszerviz 1956 óta

Gumis műhelyünket a 4 gyerekes apuka és hivatásos tűzoltó, Ruzsa Gábor Zoltán vezeti 2013 óta, amikor Vászondi Ervintől, a tulajdonos-alapítótól átvette. Vászondi úr annak idején még szekér kerekeket is szerelt, tehát nagy hagyományokkal rendelkezünk. Ezekre a tradíciókra építve Gábor kibővítette a szolgáltatásainkat, és növelte a webes jelenlétünket. 2018 őszén csatlakozott Gábor felesége (Dóra) és öccse (Józsi) is. Ha egy kedves női hang veszi fel a telefont, az csak Dóra lehet, ha pedig a Szegedi 70-ben beszélsz egy jóképű, udvarias szakemberrel, az biztosan Józsi lesz.

Vászondi Gumiszerviz, családi vállalakozás
Vászondi Gumiszerviz, családi vállalakozás

A Vászondi Kft. a XIII. kerületben, a Szegedi út 41-ben 1956 óta azon dolgozik, hogy az autógumi használata a legbiztonságosabb legyen. Tesszük ezt úgy, hogy olcsó és jó gumiabroncsot árulunk, gyorsan, szakszerűen kicseréljük a téli gumit nyárira, a nyári gumit télire. A lecserélt gumit tároljuk a következő szezonig gumihotel szolgáltatásunk keretén belül. Hozott gumiabroncs is tárolható. Nálunk is vásárolható új gumit (akár téli gumi, akár nyári gumi, akár négyévszakos gumi).

“2-3 órával az első telefon után már fent is volt a helyben vásárolt téli gumi a felnin. Korrekten tájékoztattak az árakról, olcsóbb-drágább pro-kontra. Csak ajánlani tudom őket.”

Gergely Bata

Gumiszerviz szolgáltatásaink a következők:

  • gumiabroncs csere, gumi szerelés
  • centírozás, kiegyensúlyozás
  • használt gumi, új gumi, autógumi eladás,
  • kerék nyomás mérés,
  • gumi tárolás, gumihotel.

A nyári és a téli szezonokon kívül is szívesen látunk téged és autódat gumijavításra, hiszen a kisebb defektek javítása, a vulkanizálás, a felni javítás is hozzátartozik a munkánkhoz.

Gumi javítás szolgáltatásaink a következők:

  • vulkanizálás,
  • defekt javítás,
  • felnijavítás.

Telefonos időpont foglalás van, ami azt jelenti, hogy ránk telefonálsz és egyeztetjük a megfelelő időpontot. Így nem kell a szezonban órákig várakoznod egy 20-30 perces gumiabroncs cserére.

Kérj időpontot:

>> (061) 320 0652 (Vászondi 1., Szegedi út 41.)
>> (0620) 297 1653 (Vászondi 2., Szegedi út 70.)